Túlméretes szállítás

Cégünk fő tevékenységi területe a túlméretes és túlsúlyos szállítmányok fuvarozása. Folyamatosan bővülő gépparkunk lehetővé teszi a legkülönbözőbb túlméretes rakományok szállítását. Cégünk vállalja a fuvarfeladat során felmerülő belföldi és nemzetközi engedélyek beszerzését.

Részletek

Traileres szállítás

Vállaljuk meghibásodott, balesetet szenvedett, műszaki hibás nyerges vontatók, tehergépkocsik és félpótkocsik hazaszállítását az Unión belül.

Részletek

Kamion mentés

Vállaljuk meghibásodott, balesetet szenvedett, műszaki hibás nyerges vontatók, ponyvás tehergépkocsik és félpótkocsik hazaszállítását az Unión belül.

Részletek

Köszöntjük Önt a TIMX Special weboldalán!

Cégünket 2006-ban alapítottuk. Akkoriban a fő tevékenységi területe a nemzetközi árufuvarozás volt. A gyors fejlődésnek köszönhetően bővítettük tevékenységi körünket bontott alkatrész értékesítéssel, traileres szállítással és trailer bérbeadással.

A kezdetekben csak nyerges vontatókat, kisteherautókat szállítottunk, de a piaci igényeket követve kiszélesítettük traileres szállítási területünket, így már túlméretes mezőgazdasági gépek, túlméretes szerkezetek szállítását is végezzük.

2017-ben szétválasztottuk a nemzetközi árufuvarozási és a túlméretes szállítási tevékenységünket, így megalapítva új cégünket a Timx Special Transport Kft-t.

Trailer gépparkunkat folyamatosan újítjuk és fejlesztjük, hogy minél nagyobb területet tudjunk lefedni
szolgáltatásainkkal. Gépjárművezetőink megbízhatóak és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

 

Trailereinkel válljuk még mezőgazdasági eszközök közúti szállítását is.
Üdvözlettel: a TIMX Special csapata.